Universele Digitale Camera Adapter Mount Stand Kan Worden Aangesloten Op de Digitale Camera Card Machine Camera voor Telescoop

l1018

Nieuw product

€20.81 €11.65

Universele Digitale Camera Adapter Mount Stand Kan Worden Aangesloten Op de Digitale Camera Card Machine Camera voor Telescoop

Universele multi-purpose camera steunbeugel fotografie (vogel spiegel telescoop, verrekijker, microscoop) hoeven geen professionele SLR camera, de telescoop gemakkelijk kunnen worden aangesloten met een camera.

Specifiek voor thuis-automatische camera 's, digitale camera' s ontworpen om de verbinding vogel spiegel, de meeste astronomische telescopen, verrekijkers, met een grote diameter, long-range vogels, fotografie, mensen en dieren fotografie, landschap fotografie, astronomie, fotografie, etc.

Kleur: Zwart

Oculair met Vaste Diameter: 28mm-4m

Formaat: ongeveer 220 x 115 mm

Materiaal: Aluminium legering

Installatie Stap Voor Stap:

De universele beugel bajonet-kaart in de telescoop, de microscoop oculair op

De camera is gemonteerd op de camera beugel stoel, aanpassen van de camera-bevestigingsbeugel-schroeven, verplaatst u de camera zodat de camera lens en nauwkeurige uitlijning van de telescoop, de microscoop oculair en probeer het vastzetten, schroeven.

Door de zoeker van de camera , het aanpassen van de telescoop goed uitlijnen en richten het onderwerp te helder , zolang de apparatuur is stabiel , jitter is zeer klein, druk voorzichtig op de ontspanknop (u kunt ook gebruik maken van de camera op de afstandsbediening om het minimaliseren van jitter).

Let op:

De camera op deze plank schroef de haven kaken afstand van een vaste 15mm-60mm verstelbaar, zorgt ervoor dat de camera is niet al te groot, grote SLR camera 's en andere camera' s niet van toepassing zijn, Fotografie beugel.

Het oculair voor de vaste cilinder diameter 28mm-4m, moet ervoor zorgen dat de ooglens (gericht buis met een diameter bereik

Pakket Inbegrepen:

1 x Universele Camera-Mount Standaard Houder

Alleen de inhoud van de verpakking, andere producten zijn niet inbegrepen.

Opmerking: het Licht schieten en de verschillende displays kan de kleur van het item in de afbeelding een beetje verschillend van het echte ding.De meting toegestaan fout is +/- 1-3cm.

  • Type: Harnassen
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)

Tags: yamaha yz250 sticker kit, bmw m2 achter, belangrijke trekken, monoculaire wifi, id-sleutel, handvat make-up, houder tag, id badg houder, 50mAh, trekhaak truck.

Accessoires