PU Lederen Water-resistant Praktische Duurzaam Golf Head Cover Set Ijzeren Hoofd Betrekking Club Head Cover Geschenk Voor Titleist Callaway

l1043

Nieuw product

€18.01 €10.99

Beschrijving

Deze club het hoofd dekt precies de perfecte bescherming voor uw golf clubs als u op reis of altijd met het innemen van uw clubs in en uit uw auto.Deze maken niet alleen het houden van uw clubs makkelijk, maar maken het trekken van de juiste club uit de tas gemakkelijker ook.Deze goed afgewerkt en goed uitziende kleine dingen zal brengen u de complimenten van je vrienden.

Kenmerken

- Kleur: Zwart.

- Materiaal: PU

- Afmetingen: 17 x 15 x 0,2 cm.

- WATER-RESISTENT SYNTHETISCH LEER -waterbestendige buitenkant van de stof houdt de golf head covers van nat, geen zorgen, als het begint te regenen als je het spelen van golf.En het is ook heel makkelijk schoon te maken.

DIK - MET PADDING aan de BINNENKANT-Verschillend van andere hoofd-deksels, deze zijn gemaakt van zeer dik materiaal.Ze houden je ijzers uit het geratel van rond en krijgen van krassen in uw zak.

SLIP ON/OFF-ZEER GEMAKKELIJK -Ze schuiven over de clubs zeer vlot, waardoor er geen onderbreking en houdt dingen in beweging in de flow van het spel.Cijfers helpen u bespaart tijd niet hoeft te proberen te vinden van de club die je zoekt.

- GEWELDIG CADEAU - Als u of uw vrienden te spelen golf, dan de ijzeren hoofd heeft betrekking op een perfecte idee voor een geschenk.

Paklijst

10 x Duurzaam Golf Head Cover Set Ijzeren Hoofd Betrekking Club het Hoofd Dekking van het Water-bestendige PU Leder Geschikt Voor Titleist Callaway Ping TaylorMade Nike Yamaha Cleveland Wilson Reflex (Zwart)

  • Model Aantal: Golfclub hoofd te bedekken
  • Functie 1: Ijzeren Hoofd Heeft Betrekking Op
  • Functie 3: PU-Golf Head Cover
  • Functie 2: PU Club Head Cover
  • Voorzien van 4: Club Head Cover
  • Voorzien van 5: GOLF HEAD COVER
  • Materiaal: Andere

Tags: callaway golf, silicone cap voor sex, callaway schurk hout, golf titleist, dekking golf, open ijzeren deksel, golf ijzer, cover-stuurprogramma golf, club dekking, stuurprogramma golf.

Accessoires