Microvezeldoek voor Glas 15.7"x15.7" Wijn Glas Reinigen handdoek Schone Ramen & Spiegels Geen Kras pluisvrije doeken keuken

l1082

Nieuw product

€9.21 €6.44

Tips voor verkopers

L-FORMAAT 3PCS/ Pack 15.7"x15.7" (40x40CM) met hoogwaardige stoffen kunnen direct contact met voedsel, en de stoffen zijn geslaagd voor de textiel-certificering Dit is een magische stof die kan vegen glas en de oppervlakte van de spiegel, superfijn fibre materiaal, vis, schaal textuur design, meer wrijving, sterke sanering, goede absorptie van water.Probeer deze high-op zoek schoonmaak doek!

LAI HUIS

Hoge kwaliteit huishoudelijke goederen leveranciers

lijkt, is Eigenlijk helemaal anders

Producten die wij leveren De aanvoer van grondstoffen uit de productie wordt streng gecontroleerd

Dienst na verkoop:

* Wij zijn toegewijd om elke klant met de hoogste standaard van klantenservice, met de hoogste waarde voor uw geld in het huishouden levert. * Ons doel is om de hoogste kwaliteit winkelervaring voor de klanten. * Als er enige reden is waarom u niet tevreden bent met een product van de familie van de familie!Aarzel dan niet om contact met ons eerste. * Wij geven altijd de hoogste prioriteit aan klantentevredenheid en zal er alles aan doen om uw probleem op te lossen efficiënt!

  • Gebruik: Glas
  • Productie: Schuursponsje
  • Materiaal: Microfiber
  • Item Gewicht: 30G
  • Functie: Op voorraad

Tags: keuken rag, microvezel rokken, kind microfiber, doek microfiber doek, logo microfiber, doek glas, hilux spiegel spiegels, voor een glas wijn, microfiber glas schone doek, katoenen theedoek.

Accessoires