Gratis Verzending 16 IR-19 BSPT Indexeerbaar Hardmetalen Threading Draaibank Wisselplaten voor SNR Schroefdraad Draaibank Houder

l1119

Nieuw product

€32.38 €17.16

lieve vriendin, als u niet kunt vinden die u nodig hebt , gelieve te vertellen me Gratis Verzending 10Pcs 16 IR-19 BSPT Schroefdraad Voegt , Carbide insternal draadsnijplaten voor Schroefdraad Draaibank Houder SNR

Gloednieuw

16 IR-19 BSPT*10 STUKS hardmetalen wisselplaten Draadsnijden

Wedstrijd voor SNR

Geschikt voor de verwerking van Staal en Roestvast staal

Kopers moeten lezen :1 Als het product assortiment van de flow-volume, af en toe uit voorraad , dus voordat u besluit om deze te kopen baby , neem dan contact op met de eigenaar om te zien of er voorraad.De algemene situatie is niet op voorraad, als het gebroken is, zal ik onmiddellijk op de hoogte stellen van de goederen die u kiest voor restitutie van of een andere goederen , maar ook om de vraag duidelijk beter, het is gratis tot een vertraging van uw nood.

Heet u welkom bod uitgangspunt twijfel, laat ons eens het begrip van het product zelf of andere zaken .Heeft veroorzaakt onnodige problemen .

3 .Onze alle producten worden ondersteund TenPay , een sub - sub - kwaliteit een prijs , een prijs voor de uiteindelijke prijs , de aankoop van individuele items niet te aanvaarden de koop toe !

Kopers let op :Voordat kopers gevangen genomen goederen , overweeg dan zorgvuldig , met respect voor elkaars werk, de resultaten en het voorkomen gefotografeerd, niet kopen !

4 : alle betaling daarvan en de bezorging, wij zullen zo snel mogelijk verzonden na ontvangst van uw geld !

5 : Neem gefotografeerd na commodity , en het initiatief nemen om contact met me op zodra het geld !

Verzoekt de koper de goederen heeft ontvangen, is er geen probleem met de aanvaarding van de goederen onder de omstandigheden , zo spoedig mogelijk om de ontvangst te bevestigen binnen 1-2 dagen , als er problemen zijn in de tijd voor u om onverwijld kennis te geven Hao behandeling, het niet ontvangen van de goederen 1-2 dagen bevestigen, noch contact opnemen met de eigenaar .De koper de goederen heeft ontvangen zal worden beschouwd als gekwalificeerd .Het was toen verzocht de winkelier zei: het vervangen van onderdelen of goederen in kwestie , de winkel is niet verantwoordelijk !Gelieve kopers weten !

7 Onze alle producten voordat ze worden uitgegeven zijn uitvoerig getest , absoluut waarborgen van de integriteit van de goederen.Krijgen de kopers van de goederen moeten worden weergegeven in de voorkant van de lading rederij werknemer , indien er sprake is van schade , laat het personeel uitgegeven "beschadigde goederen het bewijs" , en dan de terugkeer van de goederen door de rederij , ik shop voor vervanging.Als u zich aanmeldt voor beschadigde goederen, na het terrein van vervanging , terug, het restaurant niet in terug te brengen.Dank u ! ! !

8 aanbevolen "TenPay" Betaling , u kunt direct spelen geld op mijn account het bovenstaande , neem dan contact met mij op, voordat betaling heeft plaatsgevonden , zal ik het schip binnen 24 uur .

Na de aankoop :

Als u niet tevreden bent met onze dienstverlening , neem dan geef me een lof ^ ^ , waar als er niet wordt voldaan , dient de verhuurder in te geven om u een tijdig , niet geven in de comments of armen hebben geen contact in geval van een beoordeling, terwijl het doen van uw probleem kan niet worden opgelost, en ik zal u de eigenaar onderhandelen over een bevredigend antwoord .

 • Geschikt Houder: SNR
 • kleur: zwart
 • Gebruik: Schroefdraad Draaien-Tool
 • werkmateriaal: Staal en roestvast staal
 • Hardheid: A
 • Type: Klinkmoeren
 • Materiaal: Harde Legering
 • Verpakking: 10pcs/box
 • plaats van oorsprong: China
 • Coating: TiN/TiAlN
 • Model Aantal: 16IR 19 BSPT
 • Oorsprong: CN(Oorsprong)
 • Merknaam: KAVTECNC TOOLS

Tags: ego draaibank tools, draaibank machine tools, inwendige draad tool, mannen panama, draaibank tools platen, fashion panama, nagellak schild, metaal draaibank tools, draaibank tools mvvnn, handleiding draaibank tools.

Recensies

Dxrlan Vall
2020-09-03
5/5
Доставили быстро. Спасибо продавцу.

Accessoires