Moederbord Het Moederbord Voor Epson P50 Printer

l188

Nieuw product

€15.07

toep=ckeditor

BESCHRIJVING ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Moederbord het Moederbord Voor Epson P50 Printer kies de juiste printer raad van bestuur model je nodig hebt.PRODUCTEN FOTO ' S -------------------------------------------------------------------------------------------------------

OVER ONS &BETALING -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij zijn de gespecialiseerde leverancier voor de printer delen met inbegrip van de printkoppen , printer borden, kabels, voor Epson, Canon , HP, Brother Printers.We zijn verlangen naar win-win samenwerking op lange termijn met u.welkom om contact met ons op om te bespreken in de details!

wij accepteren Landentuinbouwbeursachterhoek.nl Escrow als onze payment methode, andere manier neem dan contact met ons op.VERZENDKOSTEN -------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Wij zullen het schip dat je artikelen binnen 3 werkdagen nadat uw betaling wordt ontruimd.

2. Zorg ervoor dat uw adres correct is, zodat we alleen het schip van de items om je Landentuinbouwbeursachterhoek.nl adres.

3. Eenmaal de verzendkosten, wij verzenden tracking nummer om je, neemt het gewoonlijk 3 -8 werkdagen te maken van de tracking-informatie online, als je niet ontvangen item binnen een termijn van 30 dagen, neem dan contact met ons op.GARANTIE EN BELEID VOOR RETOURNEREN -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alle items worden goed getest voor verzending.en er zijn 15 dagen garantie nadat u deze heeft ontvangen .ALS ER EEN DEFECT IS, NEEM DAN CONTACT MET ONS VERVANGEN IN 15 DAGEN!

Als u niet tevreden bent met uw aankoop om welke reden dan ook, kunt u het artikel retourneren naar ons, stuur dan een e-mail naar ons alvorens terug te keren.

Het moet worden geretourneerd binnen 15 dagen retourneren de verzendkosten vergoeding zal worden betaald door de koper.

Zodra we het item zullen we ruilen of uw geld terug, maar niet inclusief shipping &handling en verzekeringspremie.

gelieve pack ook in geval van schade tijdens transportation.Als de geretourneerde onderdelen werden beschadigd door de mens gemaakt, kunnen we niet accepteren of terugbetaling.FEEDBACK & AANDACHT ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alle printer onderdelen moeten worden geïnstalleerd door een professionele technicus in geval van schade van de printers.

Het zou zeer op prijs gesteld om ons 5 sterren feedback die kritiek is belangrijk voor ons.Zeker als er een probleem met onze producten, neem dan contact met ons op tijd, werken wij de oplossing snel.

Bedankt voor uw Vertrouwen en Koop bij Ons!

  • Spanning: 220V
  • Merknaam: SUNUNITEC
  • Type: P50
  • Naam: P50 moederbord
  • Producten Status: Voorraad
  • Model Aantal: P50

Tags: epson l1800 printer, epson l395, epson l360, epson 5113 printer, moederbord voor epson, raad van epson, epson l300, hoofd l355, epson l575, epson l3110.

Accessoires