Blauw Roze Baby Douche Garland Haar een Meisje Jongen Babyshower Ballonnen Set Decoraties Partij Levert Geslacht Onthullen Spel Kinderen Verjaardag

l28

Nieuw product

€14.23 €9.25

【FAQ】

1.Vragen: Als ik het niet nodig dit product, kan ik het product terugsturen en mijn geld terug?

Antwoord: Wij accepteren retourzendingen en terugbetalingen binnen 15 dagen van de bestelling is voltooid, neem dan contact met ons op.

2.Vragen: Omdat een product kwam in gebrekkig is, en het product afwijkt van de beschrijving.

Antwoord: Oh mijn God, ik ben sorry!Gelieve ons terugbetalen of gratis verzending van het product naar u opnieuw.Contacteer ons zo snel mogelijk.hartelijk dank!

3. Vragen: Waarom heb ik niet mijn pakje ontvangen, het bijhouden van gegevens wordt niet bijgewerkt.Kan ik mijn zwarte geld?

Antwoord: Wij zullen de volledige Terugbetaling als u niet ontvangt je bestelling binnen 60 dagen.Wij bieden een verscheidenheid van de manier van verzenden, de geschatte levertijd is niet hetzelfde.En de verzendmethode " China Post Gewone Kleine Pakket Plus ", "Yanwen Economische Air Mail" en "4PX Singapore Post OM Pro" niet voorziet in het bijhouden van informatie voor het land van bestemming.Als u dringende behoefte hebt het product, kunt u kiezen voor het bijhouden van informatie met de express (zoals Landentuinbouwbeursachterhoek.nl Standaard Verzending , China Post-Aangetekende Post van de Lucht, ePacket, EMS, DHL,etc.).Wij raden kies "Landentuinbouwbeursachterhoek.nl Standaard Verzending', het is snel en veilig.

4. Vragen: ik schreef het verkeerde adres of ik ging voor een vakantie en vond het niet ontvangen van de bestelling.Krijg ik mijn geld?

Antwoord: Maak je geen zorgen!Contact met ons op, wij zullen de volledige of gedeeltelijke terugbetaling.Of u betaalt de verzendkosten, laat ons verzonden op de items om je weer.

5. Vragen: heeft u bieden gratis DHLhl of EMS verzending met purhcases meer dan een bepaald bedrag?

Antwoord: Ja, vind je het erg om de klantenservice te contacteren, vertel ons uw bestelling bedrag, land van bestemming.

6. Vragen: heeft u te maken met drop shipping?

Antwoord: Ja, wij bieden service drop shipping.Als er andere eisen, vind je het erg om de klantenservice te contacteren.Dank u!

  • Gelegenheid: Douche van de Baby
  • Merknaam: Heronsbill
  • Model Aantal: W0001-34
  • patroon: DOT
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • Materiaal: Karton

Tags: 3 pasen decoratie, geslacht partij onthullen, ins verjaardag decoratie, folie ballon hart, banner verjaardag, air max damp, geslacht onthullen football party benodigdheden, groot baby douche, blauwe jurk, baby verjaardag kroon.

Accessoires