MONTEUR NC-559-ASM BGA Reballing Soldeer Flux Plakken Hoge Viscositeit loodvrije Lassen Flux voor IC-Chip SMD PCB Reballing Tools

l450

Nieuw product

€6.23 €4.67

MONTEUR NC-559-ASM BGA Reballing Soldeer Flux Plakken Hoge Viscositeit Lassen Flux voor IC-Chip SMD PCB Reballing Tools

Kenmerken:

het verwijderen van oxides en verminderen de oppervlaktespanning van het lasmateriaal twee belangrijkste effecten plakken chemicaliën.

ontwikkeld op twee manieren gebruik maken van de telefoon van PCB van BGA en PGA SMD Rework helpen plakken, die wordt gebruikt in lage ionische activator systeem, uitvoeren van tin snelheid, lage niveau van rook residu na het verharden van het oppervlak van de weerstand van de isolatie waarde is zeer hoog, dus zeer kleine elektrische storing voor mobiele telefoons en andere communicatie middelen.

Werking:

1.NC-559-ASM als een leave-in helpen plakken residu kleur is licht, zeer hoge SIR waarde, aanbevolen voor BGA, CSP bal array soldeerverbinding reparatie bal.

2.1.RMA-223-UV is een matige activiteit van colofonium-type soldeerpasta, op grote schaal gebruikt in de SMD-raad reparatie proces.

Geachte Klant :

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze winkel!Ons product 100% van orgainal fabriek

als u vragen heeft,Gelieve te voelen vrij om contact met ons op, de beste dienst zal worden verstrekt,

Aarzel dan niet open zijn van een geschil of laat negatieve feedback direct, veel dank !

Over De Verzending:

1.We sturen snel want we hebben inventaris,Normaal gesproken kunnen we verzenden uw product binnen 2 werkdagen

2.Voor sommige landen zijn de kosten misschien erg hoog, u kunt kopen in bulk, zodat u wat de verzendkosten

3.Als we je in een afgelegen gebied in het logistieke systeem, wij controleren met u zoeken naar een beste manier om te besparen op uw kosten

4.Let op: onze prijzen zijn niet inclusief de douaneheffingen en externe levering kosten.als u een eis, neem contact met mij op voor de scheepvaart.

After-sales Beleid:

Als het product niet overeenkomt met de beschrijving, zullen wij 100% restitutie, dient het product in originele staat

We zullen de video geven van technische ondersteuning, Online ondersteuning als u nodig hebt

WeTradeTek een professioneel team voor gsm reparatie van gereedschappen, accessoires,machine, enz.we hebben dit gebied meer dan 5 jaar, als je nog andere vragen, welkom voor onderzoek , hoop dat je een vreugdevolle verzending !

  • Model Aantal: MONTEUR NC-559-ASM
  • Deeltjesgrootte: 1-10 µm

Tags: goud flux plakken, soldeer tin, qsi soldeer flux, bakon, lood solderen, 559 nc, monteur soldeer, foto mechanische, vloeimiddel voor het solderen, 3d-tools reballing.

Accessoires