Vis Grip met Schaal Aluminium legering Lokken Tang Rubber Handvat Met Behoud Touw Buiten Vissen Gereedschappen

l613

Nieuw product

€29.45 €17.67

Functie

1. In de gebogen kaken stevig in de vis, de innerlijke gebogen ontwerp kan de vangst van de vissen mond goed, en de mond is krachtig en sterk. 2. Enkele pull knop, ergonomisch, gemakkelijk te openen met één hand, redelijk ontwerp, meer geschikt om vis te vangen. 3. Het is gemaakt uit één stuk aluminium en wordt gegraveerd in een stuk.De stabiliteit van de montage is goed, het kan effectief verminderen van de klotsende fenomeen en heeft een lange levensduur en een lange levensduur. 4. Het handvat is gemaakt van hoogwaardig rubber, anti-slip en mildewproof, en de vis is handig. 5. Hoog-elastisch touw vasthouden, verbonden met metalen karabijnhaak, kan worden opgehangen aan de riem om verlies te voorkomen.

Een gewicht van 18KG

Interne buigen tang stevig controle vis

De innerlijke gebogen ontwerp kan de greep van de vis mond goed, en de mond is krachtig en sterk.

Enkele pull knop

Ergonomisch, gemakkelijk aan te trekken met één hand, redelijk ontwerp, gemakkelijk om vis te vangen.

CNC-Één-stuk molding is stabieler

Het is gemaakt van een stuk van de legering en de onderdelen zijn stabiel, wat effectief vermindert het geklots van het fenomeen, en heeft een goede duurzaamheid.

Comfortabel rubber handvat

Hoge kwaliteit rubberen anti-slip / schimmel / controle vis handig

Hoog-elastisch touw vasthouden

Sluit de metalen karabijnhaak en veranderen op de riem om te voorkomen dat de vis vallen.

Verzending

Levertijd is ongeveer 7-60 werkdagen.Het kan langer duren, komen sommige landen, met name voor Brazilië,Zuid-Amerika,Afrika landen. (1) Q:Als ik de betaling, wat de tijd kan worden geleverd?A:binnen 48 uur Verzonden en bieden track nummer. (2) Q:Hoe lang zal ik ontvangen pakket?Als niet ontvangen,hoe kan ik dat doen ?A:Afhankelijk van uw land, 7-60 dagen.Meer dan 60 dagen niet is ontvangen, zullen Wij de terugbetaling in geld aan u over. (3) Q:Als de goederen hebben problemen met de kwaliteit, hoe kan ik dat doen ?A:Neem contact met ons op, wij lossen probleem.Als de kopers willen weten wat de details van de verzending van de kosten, neem dan contact met ons op en wij zullen u voorzien van redelijke vervoer opties.

Garantie

Als de goederen worden weergegeven kwaliteit van de schade,geven wij 1 maand garantie.Als de kopers nodig hebt om een terugkeer te maken, bespreek met ons de terugkeer.Ongeacht de kopers hebben een probleem neem dan contact met ons op.Wij accepteren kopers van een goed advies, en streven naar het leveren van betere winkelervaring te bieden.Wij zijn voortdurend geven kopers de preferentiële voordeel prijs, attent groeten, verrassing.

Feedback

Elke feedback is liefde. (a) Wanneer u tevreden bent met uw aankoop, wij hopen dat u kunt ons een POSITIEVE FEEDBACK.Ook zullen we positieve feedback te geven voor u. (b) Als u niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan contact met ons op voordat ze neutrale of negatieve feedback geven.Wij zullen u binnen 24 uur, samen met u, totdat u tevreden bent.

  • Grootte: 17.5/25.2CM
  • kleur: Blauw/Groen
  • Merk: LINNHUE
  • Gewicht: 228g
  • Accessoires: 1xRetention touw/1xOxford hoes
  • Materiaal: Aluminium Legering
  • Type: Vis Grip

Tags: stalen kabel camping, gestreept shirt lycra, poster orion nevel, stalen kabel, meubelmakers, koelkast tester, staal bulldog clips, stalen rem affakkelen, poster aard 90 60, stalen kabelslot 2m.

Accessoires