DC 12V-24V Stap tot 200V-450 V DC-DC High Voltage Boost Converter Power Module

l635

Nieuw product

€10.88

Omschrijving: Kenmerken:

Dit is een DC zetten met een enorme output voltage van DC 450V.deze module is geweldig, wanneer de ingangsspanning

niet stabiel is, zal de output stabiel.dit is een niet-geïsoleerde convertor.

Parameter:

1. Input: DC 9-24V

2. Laagste starten voltage: 8.4 V

3. Output: regelbare DC-220V-450V (MAX 450V de uitgangsspanning stabiel, zelfs de ingangsspanning is te wijzigen)

4. Vermogen: 40W continu te werken, kan het bereiken 70W occational werken.lnput spanning wordt verlaagd, is het uitgangsvermogen zal een daling van het voltage van de input toeneemt, het uitgangsvermogen neemt toe, maar heeft geen invloed op de uitgangsspanning.

5. Grootte: 85*50*28MM

6. Onderspanning bescherming: ja.bij de ingang ligt op minder dan 7.6 V, zal de spanning niet opvoeren

7. Omgekeerde verbinding bescherming: ja

8. Indicator: de led zal gaan branden wanneer het opladen is voltooid

9. Het laden tijd voor het opladen van 1000UF capaciteit tot 450V, duurt het ongeveer 5 seconden

10. Kennisgeving: wanneer de macht is groot, de verzekering te kunnen branden, moet u wijzigen om de module weer aan het werk.

11. Beveel aan voeding voor de converter: DC 12V lood-zuur accu of 3/4-serie van 18650 batterijen, die kunnen zorgen voor een stroom over 7A.

Doel: magnetiseren het opladen van de condensator van de DC-voeding van apparatuur, testen armatuur, het product van de druk reageerbuisjes low-voltage DC voeding, glans buis macht, en andere doeleinden.

Opmerking:

1. Het gebruik van low-voltage van de kant van de stroombegrenzing is, is het beperken van de low-side huidige, vooral voor de condensator op te laden, voor het opladen van de condensator de spanning van 0, de directe kosten, (deze tijd is gelijk aan de korte-circuit staat) Deze versie kan direct worden aangesloten op de volgende 1000UF condensator opladen, meer dan 1000UF, een serie van 5W, 10ohm cement weerstand rond wat over.

2. Niet geschikt voor andere voeding te veel macht heeft, vanwege de huidige beperking van de uitvoer in de overbelasting wanneer de uitgangsspanning zal naar beneden worden getrokken.Zal leiden tot het fenomeen van de instabiele voltage.

3. Bij het gebruik van de batterij van het lithium en andere voeding, aandacht besteden aan de bescherming van bestuur kunnen weerstaan genoeg stroom, de stroom zal leiden tot schade aan de bescherming van bestuur, of voor gegevensbescherming de bescherming leiden tot onvoldoende input voltage bescherming, wat resulteert in geen boost.

4. Veel klanten gebruik willen maken van 9V multimeter met de batterij voeding, dit type batterij is een laminaat van de batterij, de uitgangsstroom is zeer beperkt, de capaciteit van de batterij is zeer klein, als de 1000UF, 450 V condensator opgeladen, de eerste lading snelheid is erg traag, De tweede is erg oneconomisch, waarschijnlijk opladen 1-2 keer nadat de batterij is geen elektriciteit.

5. Wanneer de voeding te laag is, kan het opladen van de accu zal de ingangsspanning te worden getrokken laag en de snelheid van het opladen zal sterk worden verminderd, bijvoorbeeld met behulp van 12V 2A voeding, de voeding zal worden teruggebracht tot ongeveer 8,4 V.

6. De uitgang van meer dan de condensator in parallel wanneer er zal worden en opladen zal de capaciteit niet licht, de condensator is over het algemeen parallel aan de spanning van de condensator is niet genoeg, lekkage spanning nooit zal bereiken van de ingestelde spanning.Zo licht is geen licht, Dus veel condensatoren in parallel wanneer het wordt aanbevolen dat elke condensator alone-test, de condensator te testen en vervolgens parallel.

7. Deze raad is een hoge uitgangsspanning, hoge druk gevaar !!Opmerking veilig!Directe kortsluiting uitgang is verboden.

8. Veel klanten vragen altijd hoe veel dit uitgangsstroom is, de uitgangsspanning is instelbaar structuur, op verschillende output voltage, de stroom van de output anders is, is de formule 70W gedeeld door de uitgangsspanning gelijk is aan de stroom van de output.Specifiek voor de condensator op te laden, omdat de spanning tijdens het opladen is aan het veranderen, dus op verschillende spanning, de stroom van de output anders is, is een dynamische stroom.

9. Een groot deel van de klanten voor het opladen van de condensator na de ontlading niet wilt loskoppelen van de boost module de macht van de input, via de test-toets kwijting kan worden gebruikt in de module output tot de condensator in serie tussen een 10-20ohm cement weerstand tegen de methode, voor de afgifte van thyristor, deze methode kan niet worden gebruikt.

Inhoud Van De Verpakking

Gloednieuwe 100%

1 x DC 12V-24V Stap tot 200V-450 V DC-DC High Voltage Boost Converter Power Module

 • Ingang:
 • Power Dissipation: w
 • Output voltage: DC 450V
 • Voedingsspanning: v
 • Model Aantal: c
 • Output:
 • voorwaarde: Nieuw
 • Type: Spanningsregelaar
 • Werkende Temperatuur: c
 • Laagste start spanning:
 • Merknaam: NoEnName_Null
 • Toepassing: Computer

Tags: center lock is, vlag van de bahama ' s, badge te bestellen, 2 mark, hoge lichte make-up, keymod stoppen, bunny vlag, dubbele veel charme, bransoletka geef nooit op, ace vlag.

Accessoires