Een Huis Is Geen Huis Zonder Een Chihuahua Hond Houten Bord Hangen Plaquettes voor de Decoratie van het Huis 3.94x7.87inch

l714

Nieuw product

€6.20 €3.10

ere.Naam van het Product: Een Huis Is Geen Huis Zonder Een Chihuahua Hond Houten Bord Hangen Plaquettes voor de Decoratie van het Huis, 3.94x7.87inch Beschrijving: *1. Materiaal: hout *2. Kleur: kaki *3. Afmetingen (ca.): 10 cm*20 cm *4. Gewicht: 27 g *5. Patroon: hond Functies: *1. Gemaakt van echte houten materiaal, sparren-up van uw woning met een authentieke touch. *2. Dit bord is zeer geschikt als decor-stuk in uw woonkamer, invoer -, of slaapkamer muur gallery, keuken wand een collage, een badkamer, kantoor of kinderkamer. *3. Het is ook een leuk decor stuk om thuis op te hangen. *4. Met een band, je kan hangen overal. *5. Ideaal cadeau voor housewarming of een verjaardag, jubileum, enz.Paklijst: houten bord *1 Opp-zak *1. Gemaakt van echte houten materiaal, sparren-up van uw woning met een authentieke touch. *2. Dit bord is zeer geschikt als decor-stuk in uw woonkamer, invoer -, of slaapkamer muur gallery, keuken wand een collage, een badkamer, kantoor of kinderkamer. *3. Het is ook een leuk decor stuk om thuis op te hangen. *4. Met een band, je kan hangen overal. *5. Ideaal cadeau voor housewarming of een verjaardag, jubileum, enz.

  • Gewicht: 27g
  • kleur: khaki
  • Model Aantal: JJ195780-3
  • Materiaal: Hout;Houten
  • Grootte: 10cmx20cm
  • Vorm: Rechthoek

Tags: pas op voor de hond teken, urban farm house decor, hond aanmelden, een huis zonder hond, adres chihuahua, diamond schilderij chicuahua, houten hondenbedden huis, hond york, chihuahua decor, pet home hout.

Accessoires