Outdoor Ultrasone Zonne-Pest Repeller Dier Pest Muis Repeller PIR Sensor Tuin Vogel, Kat, Hond Afstotend Dieren te Houden Afstand

l753

Nieuw product

€29.57 €16.56

{infomodule}

Opmerking:

1.Bij het demonteren, aandacht te besteden aan de draad om schade te voorkomen.

2. Voor de eerste keer gebruikt, gebruikt u het zonnepaneel in de zon voor twee dagen, dan sluit de kabel om het product te installeren, het effect beter zal zijn.

3. Dit product is waterdicht, maar het is niet waterdicht.Gelieve niet meer dan de veiligheid van de regel wanneer u deze installeert.

4.De batterijen 3 AA 1,2 V oplaadbare batterij (Ni-Cd of Ni-MH).Als de batterij gedurende een lange tijd gebruikt, kan de batterij leeg.De machine werkt niet meer.Dit betekent dat de batterij is leeg, moet worden opgeladen en de lading is rood.Volledig opgeladen groen licht.

Pakket inbegrepen:

1 X Ultrasone Animal Repeller

1 X USB-oplaadkabel

Specificatie:

Product power: 0,5 W

Volledig opgeladen tijd: 8 uren norm zonlicht (USB het laden ongeveer 3 uur)

Werktijd:de Volle lading 72 uur

Peaker frequentie:400 HZ+-50HZ

Zonnepaneel vermogen: 5.1 V/110mA

Zonnepaneel afmetingen: 109*83 mm

Fotovoltaïsche zonne-energie paneel: 5V/114MA

Oplaadbare Batterij: 3 x 1,2 V/800mAH "AA" Ni-Cd

Open circuit spanning van het zonnepaneel: 5V

Maximale stroom: 80mA

Stand-by Stroom: 60mA

Luidspreker frequentie: 400-1000Hz

Nominaal Toerental van de Motor: 5000r/min

Materiaal: ABS

Kenmerken:

1. Ultrageluid met een hoge frequentie effectief te rijden 600 m bijlage dieren, vooral voor slangen en muizen, maar ook exotische kleine gevoelige dieren en zo meer.Dit product zal geen schade veroorzaken aan mensen, dieren en huisdieren.

2. Ultrasone Animal Repeller, is met behulp van gesimuleerde geluid en trillingen golven op het stimuleren van het centrale zenuwstelsel van de ratten te zenden voor ondergronds, waardoor de rat ' s ongemak en paniek, waardoor het niet bereid om de aanpak van de scène.

3. Milieuvriendelijke en energie-besparing met zonnepanelen, met behulp van de unieke UV-materialen, UV-bescherming, geen verkleuring na 1-2 jaar gebruik.

4. Waterdicht gehard glas masker met de IP44 beschermingsgraad.

3.Ingebouwde speciale apparaten, door het land om het verzenden van geluid en trillingen, golven, maken slangen en muizen zich ongemakkelijk voelen, dus weg van de scène, om het doel te bereiken van de weg te rijden;

5.Zonnepanelen worden gebruikt voor het leveren van elektrische energie, en hoge-kwaliteit milieu-vriendelijke oplaadbare batterijen zijn gebouwd in voor het opslaan van voldoende elektrische energie.

6.Dit product is gemakkelijk te installeren en heeft geen straling of schade aan het menselijk lichaam.Het kan veilig worden gebruikt.

  • Type Plaag: Slangen
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • kleur: groen
  • Nominale Spanning: 220-240V
  • Waterafstotend Type: Ultrasone Ongedierte Repellers

Tags: kat sensor, cleaner ultrason, pest, huis muis repeller, kat af te weren, anti mug kijken, veldmuis repeller, insecten af te weren, ultrasone reiniger, hond suppli.

Accessoires