WASOURLF 1 STUKS Hoek Afsluiter Toilet Omsteller voor Wastafel Toilet Kraan Keuken Badkamer Accessoires Messing Materiaal

l763

Nieuw product

€12.55

Bij aankoop van 2 pc ' s, en voor 7% uit.

Enkele Positieve feedback van klanten

1. Zijn volgelingen, worden er extra 1 % korting automatisch.

2. Wij stellen het zeer op prijs als u kunt schrijven meer detail feedback voor ons.Uw detail feedback kan nuttig zijn voor andere klanten bij het kiezen van producten.Neem dan gewoon contact met ons op wanneer u hebt gemaakt detail feedback, er zal een geheime verrassing voor je.

Een mooie dag!Hoop dat jullie genieten van winkelen hier!

1. Wat verzendkosten manieren moet ik kiezen?

Het zal beter zijn om te kiezen voor een verzending wijze het verstrekken van informatie bijhouden, zoals, Landentuinbouwbeursachterhoek.nl standaard verzending of China post air mail, ePacket of Express bedrijven.

2. Als ik met het kopen van producten, kan ik korting krijgen of een Express verzending manier?

Ja.Indien de producten worden in meer dan 1 KG, het kan verzonden worden door Express bedrijven voor gratis, het hangt af van de landen van bestemming.

Als u een bulk order, is er een extra korting voor u.Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op.

3. Als ik een vraag heb, hoe lang zult u mij een antwoord geven?

We zullen u antwoorden in 18 uur, vanwege het tijdsverschil.De meeste van de tijd, in 1 uur.

4. Wat Kan ik doen als ik geen pakket hebben ontvangen in bescherming?

Neem contact met ons op voor uitgebreide bescherming tijd, en we zullen ook volgen en contact opnemen met de post, neem dan gewoon contact met ons op voor de opening van een geschil.

Hallo, mijn wondere wereld: Elke dag, elk moment, van ons allemaal te maken bijdrage aan deze mooie wereld, met besparing van water-en energiebesparende producten en eco-vriendelijk materiaal.Het is een kleine stap, maar het leven in elk moment dat we genieten.Wasourlf is gevestigd in 2014. Wij zijn een jong en vol passie in deze wereld.We houden onze woorden en onze actie op deze mooie aarde.Wij fabrikant van milieuvriendelijke producten en proberen ons best om te voldoen aan de behoeften van de klanten.Uw satisfition is onze missie.Hoop dat je geniet van het winkelen in Wasourlf.

  • Merknaam: wasourlf
  • Materiaal Behuizing: Messing
  • Klep Kern Materiaal: Keramiek
  • Installatie Type: De Wand Gemonteerd
  • Gebruik: Andere
  • Model Aantal: H-01
  • Stijl: Enkele Houder Dual Gat
  • Handvat Materiaal: Andere

Tags: delta vintage kraan, schrijnwerker hoek meter, kraan keuken, gadget keuken, kraan stoppen, geld behang, 3 gootsteen zeef, messing haakse ventielen, facuet keuken, kraan m24.

Accessoires