100pcs 5 Pinnen SRD-05VDC-SL-C 5VDC 10A 250VAC Power PCB relais Type T73-5V SRD-5VDC-SL-C 10A 125VAC 5v Relais In voorraad

l869

Nieuw product

€34.34 €31.94

Verzending : · Alle items worden geleverd binnen de verwerkingstijd nadat uw betaling is ontvangen.

· Vertel ons je huidige adres, nadat uw betaling binnen 1-2 dagen; anders is, verzenden wij uw post op basis van uw Escrow-adres, dus zorg ervoor dat dit correct is.

· Gratis Verzending:

· Alle artikelen worden gratis verzending door de Post van China.

· Voor de verzending van soepel en snel, wij kunnen het schip items die via andere uitdrukkelijke; de beslissing van ons is definitief.

· Normaal gesproken duurt het 7-20 business dagen voor aankomst per Post van China en duurt het 3-7 werkdagen door EMS,UPS,DHL,enz.

· Soms zou het meer omwille van het slechte weer, een verspilling van tijd in douane-inklaring.Dus wacht geduldig wanneer ontvangt u uw post op tijd.Als u niet ontvangt het item binnen dertig dagen, neem dan contact met ons op, en dan zullen we u helpen bijhouden.

Garantie:

· 12 maanden Garantie. 30 dagen niet goed geld terug.Kopen met vertrouwen!

· Als u niet tevreden bent wanneer ontvangt u uw zending, stuurt u het dan terug binnen de 14 dagen voor vervanging of geld terug.Neem contact op met mij voordat je terug.

· Als het item defect in 3 maanden, sturen Wij u een vervangend zonder extra oplader of aanbieding van terugbetaling na ontvangst van het defecte item.

· Als het item defect is na 3 maanden kunt u nog steeds terug te sturen naar ons.We sturen je een nieuw na ontvangst van het defecte item.Maar je moet betalen voor de extra verzendkosten.

Overig Beleid:

· Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele douanerechten of import belasting.

· We laten de POSITIEVE FEEDBACK na het ontvangen van de betaling.Neem dan contact met ons op als u niet tevreden bent met het artikel na het ontvangen.

· Alle e-mails worden beantwoord binnen 1 werkdag.Als u niet ons antwoord ontvangt, probeer het opnieuw verzonden uw e-mail en wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

·

· Serieuze Koper Alleen!Plaats een bod alleen als u akkoord gaat met alle voorwaarden

  • Theorie: Solid State Relais
  • Spanning: 250V
  • Protect Functie: Afgesloten
  • Power Source: DC
  • Contact Laden: Hoge Macht
  • Model Aantal: SRD-05VDC-SL-C
  • Gebruik: Algemeen Doel

Tags: adf4351 signaal generator, rele finder-5v, 7021g, lm2596, sip 1a05, relais, stm8s003, srd 05vdc, lcr tc1, tijd relais 220v 5s.

Accessoires