USB-Elektrisch Verwarmde Jas Verwarming Pad 5-in-1 USB-Elektrische Verwarming Pads 3 Versnelling Verstelbare koolstofvezel Verwarmde Kleding Pad

l931

Nieuw product

€6.48 €5.31

Product beschrijving:

*1. Hoge temperatuur van 45-50 ° C, medium temperatuur van 40-45 ° C, een lage temperatuur van 35-40 ° C. gebruik geen huishoudelijke stroom rechtstreeks.De verwarming doek macht is 8W.

*2, Waterdicht en vouwen, op hoge temperatuur.Direct geïnstalleerd op outdoor jassen, vesten en andere kleding voor verwarming.

*3, Makkelijk te gebruiken.DIY verwarming elektrische verwarming pad voor kleding.

*4. Gebruik de 2.1 Een uitgang van de interface en kan niet hoger zijn dan het beperken van de macht.

De Specificatie Van Het Product:

Kleur: Zwart

Materiaal: polyester katoenen doek + metaal-vezels van zijde

Type: één voor de drie stukken van de verwarming laag / eén voor vijf stukken van verwarming vel

Macht: 8w

Temperatuur bereik: 35-50 ° C

Temperatuur controle: drie-speed drie-kleur temperatuur controle

Instructies:

1. Verwijder de USB-aansluiting, toegang tot het opladen schat 2A jack, zet het opladen schat, en druk op de temperatuur van de control-toets voor 3 seconden in te schakelen op de verwarming.

2. Stel de temperatuur keer voor elke keer dat de schakelaar wordt ingedrukt.Het rode licht is een hoge temperatuur, het blauwe licht is medium temperatuur, en het groene licht is op lage temperatuur.

3. Bij het uitschakelen van de verwarming, drukt u op en houd de controle over de temperatuur schakelaar voor 3 seconden en schakel het licht uit om te stoppen met verwarming.

Wasinstructies:

1. Neem het opladen schat, het toevoegen van een neutraal wasmiddel en wassen met de hand.Ga het niet forceren of te verslaan.Na de kleding zijn natuurlijk geventileerd en gedroogd.

Paklijst:

Een sleep van vijf verwarming vel *1

Opmerking:

1. Alle foto 's worden professioneel kleur-gecodeerd, maar door de verschillende omgevingslicht en de verschillende weergave-instellingen van het apparaat, kunnen er een aantal afwijkingen tussen de foto' s en de items zelf.Gelieve te begrijpen.

2. De gegevens handmatig meten, kan er een afwijking zijn, maar het heeft geen invloed op het gebruik.

  • Geslacht: VROUWEN
  • Functie: Thermische
  • Model Aantal: elektrische verwarming jas pad
  • Materiaal Technologie: Verwarmd Vest Pad
  • Fit: Past qua maat, neem dan uw normale maat

Tags: top jas verwarmd, artic mx4, vest vrouw, carbon fiber sticker, verstelbaar elektrisch verwarmde jas, usb-verwarmde jassen womens, warmte jas, fir verwarming kleding, warmte vest, mediacom pad 5.

Accessoires