3 Tips om je veranda te pimpen

Heb je een veranda en is deze wel toe aan een goede opknapbeurt of wil je er zelf graag iets anders van maken dan het nu is? Dan hebben wij drie tips voor je om dat te doen! Lees verder en je hebt binnen de kortste keren je veranda gepimpt! 

Zet er glazen wanden in

Wanneer je een open veranda hebt, kun je deze pimpen door er glazen schuifwanden in te laten zetten. Dankzij glazen wanden, kun je ieder seizoen in je veranda zitten en ben je niet meer afhankelijk van kou of wind. Je kunt op elk moment van de dag genieten van een momentje van ontspanning in de leefveranda of elke avond met het hele gezin, je partner of gewoon lekker in je uppie eten terwijl je van de tuin geniet en het gevoel van buiten zijn oproept.

Steel Look strips

Heb je al een glazen schuifpui in je veranda? Dan kun je kiezen voor een uitstraling van een stalen wand met glas door steel look strips te kopen. Deze strips plak je gemakkelijk op de glazen schuifwanden van je veranda en je creëert er een stoere industriële look mee, die je anders alleen zou kunnen maken door nieuwe, speciale wanden te laten plaatsen. Steel look strips zijn dus een simpele manier om je veranda van een nieuwe uitstraling te voorzien, zonder er veel geld aan kwijt te zijn en er meer onderhoud aan te hebben.

Interieur

Je veranda pimpen of opknappen, dat doe je niet alleen door naar de buitenkant te kijken, maar ook de binnenkant verdient aandacht. Wanneer je meubels nog niet toe zijn aan vervanging, dan is het natuurlijk zonde om nieuwe te kopen. Je kunt je in plaats daarvan ook focussen op decoratie, zoals planten, vazen en beeldjes of sculpturen. Ook kun je een industriële of ander soort open kast wegzetten en hier leuke, nieuwe decoratie in zetten om de veranda wat op te pimpen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *