Mijn magazijn uitbreiden: hoe doe ik dat?

Heb je een goed lopend bedrijf en wil je jouw magazijn uitbreiden? Dan zijn er een aantal aanpassingen nodig. In dit artikel gaan we dieper in op hoe jij jouw magazijn kunt uitbreiden en wat daar voor nodig is.

Entresolvloeren

Een manier om je magazijn uit te breiden, is door het plaatsen van entresolvloeren, ook wel tussenvloeren genoemd. Een entresolvloer kun je kant-en-klaar kopen of op maat laten maken. Het is een goede oplossing om meer ruimte te creëren en het gehele magazijn optimaal te benutten; door tussenvloeren te laten plaatsen, kun je meer spullen opslaan. Zo kun je uitbreiden zonder te verhuizen naar een groter en duurder pand. 

De juiste stellingen

Meer ruimte maken in je magazijn voor een grotere opslag, doe je door het wegzetten van de juiste soort magazijnstellingen. De ene stelling is de andere niet en ze worden ieder voor andere doeleinden gebruikt. Zo zijn er specifieke palletstellingen en inrijstellingen voor magazijnen die veel spullen op willen slaan, maar kun je ook werken met grootvakstellingen of legbordstellingen. Verkoop je kleding vanuit je magazijn? Dan is een confectiestelling een goede optie, omdat het de mogelijkheid biedt om kleren op te hangen. De juiste stelling voor jouw magazijn vind je bij Begra magazijninrichting

Mobiele werkbanken

Uitbreiden in je eigen magazijn doe je onder andere door het aanschaffen van mobiele werkbanken. Het grote voordeel hiervan is, dat je de werkbank op wieltjes overal in het magazijn kunt gebruiken. Zo kun je makkelijk flexibele werkplekken creëren en zo meer werknemers de ruimte geven om het werk uit te voeren. Mobiele werkbanken zijn er zowel groot als klein; je kunt ze gebruiken voor inpakwerkzaamheden, maar ook voor administratie op de laptop. Mobiele werkbanken zijn dé manier om werknemers op verschillende manieren in te zetten en zo efficiënt en kostenbesparend te werk te gaan als je gaat uitbreiden. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *